Benieuwd naar wat uw voorgangers zeggen over Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem?

9.4

69 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
9

Perefect geholpen

Een lekkage in het keuken kastje. Een kleine keuken afvoer verstopping. Snel een afspraak kunnen maken volgende dag direct geholpen. Snel en vakkanundig

Aanbevelen?

Ja

12/08/2022

Minka

10

Op tiid vakkundig en betrouwbaar

We werden zondagochtend geconfronteerd met lekkages in de eetkamer en de logeerkamer. Spoedservice gebeld voor een analyse en advies. We zijn diezelfde zondag zeer goed geholpen met een goede inspectie, conclusie, advies en verslag op het afgesproken tijdstip en tegen afgesproken prijs.

Aanbevelen?

Ja

07/08/2022

Clemens

10

Vriendelijk, snel en professioneel

Mijn cv ketel hield er mee op, 1 telefoontje, gelijk een goed advies en binnen 2 dagen een nieuwe ketel geplaatst. Top service! Ik heb gelijk onderhoudscontract afgesloten.

Aanbevelen?

Ja

21/07/2022

Jeroen Schram

9

Geweldige service, zelfs in het weekend!

CV ketel gaf geen warm water meer. Zaterdagmiddag om 15:00 uur gebeld. Zondagmiddag voor 15:00 uur gemaakt. En wij waren geen klant. Waar kom je dat vandaag nog tegen?

Aanbevelen?

Ja

14/07/2022

Jan

1

Vriendelijk, doch absurd hoge prijs en onopgelost probleem

Acuut probleem met riool. Weliswaar vriendelijke bejegening maar uiteindelijk opgezadeld met een meterprijs voor de ontstoppingsveer (wat betrouwbare bedrijven nooit vragen dus opgelet!), een megarekening voor een verstopping die NIET is opgelost en een door de werkzaamheden ontstane schade waar niet meer op gereageerd wordt. Ook valse informatie over vergoeding door de gemeente waar men, werkzaam in Haarlem, echt van zou moeten weten dat dit niet zo werkt. Recensies kunnen hier overigens door iedereen ingevuld worden, dus onbetrouwbaar systeem.

Aanbevelen?

Nee

01/06/2022

F

10

Geweldig!

Binnen no time aanwezig en de verstopping toilet proffesioneel opgelost.

Aanbevelen?

Ja

20/05/2022

Judith Vos

10

Vriendelijk en oplossingsgericht

Was een moelijke klus die goed en snel geklaard werd

Aanbevelen?

Ja

20/05/2022

Thomas

10

Hulpvaardige en vakbekwaam

Door receptioniste vriendelijk te woord gestaan. Afspraken werden snel ingepland. Er werd goed meegedacht met onze situatie en professioneel vakwerk afgeleverd. Mensen werken netjes en hebben verstand van zaken.

Aanbevelen?

Ja

16/05/2022

Lisette

10

Goede flexibele service en snel opgelost

Brian heeft mij zeer goed geholpen bij het oplossen van mijn riool probleem in mijn tuin. Hij was snel beschikbaar voor een eerste afspraak om de situatie te bekijken en heeft goed nagedacht hoe we het op zouden moeten lossen. Nadat de aannemer de grond had verwijderd was hij direct beschikbaar om het riool opnieuw aan te leggen wat vakkundig is gebeurd. Ik zou ze zeker aanbevelen aan anderen.

Aanbevelen?

Ja

11/05/2022

Casper

10

Fijne relaxte service

Fijn dat er nog bedrijven zijn die snel beschikbaar zijn en doen wat er is afgesproken. Alle loodgieterswerk gedaan in verbouwing naar tevredenheid.

Aanbevelen?

Ja

10/05/2022

Leon