24/7 loodgieter voor al uw verstoppingsproblemen in de regio Haarlem

Bel nu voor een afspraak

Een verstopping komt vrijwel altijd onverwachts, of het nou de afvoer is of de riolering. Wij zijn u graag 24/7 van dienst, dus zowel overdag als ‘s avonds en in het weekend. 

 

Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het verhelpen en ontstoppen van rioleringen.

Riool verstopt

Een rioolverstopping heeft vervelende gevolgen, zoals stank, wateroverlast en het niet kunnen gebruiken van uw sanitair. Gelukkig hebben wij met onze meer dan 15 jaar aan ervaring altijd de juiste oplossing. Onze professionele en gespecialiseerde loodgieters komen met spoed uw riool ontstoppen, zodat u niet zelf aan de slag hoeft en uw rioolproblemen snel en vakkundig worden opgelost. Wij hebben alle kennis en apparatuur om de rioolverstopping snel op te sporen en veilig te verwijderen, zodat u uw riolering weer meteen kunt gebruiken. Wij staan 24/7 voor u klaar, dus ook 's nachts! Daarbij houden we ons altijd netjes aan de richtlijnen van het RIVM.

Spoed? Bel direct!

Afvoer verstopt

Afvoerproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals verstopping in de hoofdleiding, gebroken of verschoven leidingen, of de aanwezigheid van vuil in de afvoer. Als de afvoer verstopt zit of beschadigd is, krijgt het water geen kans om weg te stromen. Als water langdurig in uw gootsteen of douche blijft staan, kan het zijn dat dit in uw muur of vloer trekt, met vochtplekken als gevolg. U kunt zelf uw verstopte afvoer aanpakken, maar de kans op succes is groter als u een ervaren ontstoppingsbedrijf inschakelt, zoals Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem. Wij kunnen de oorzaak van het afvoerprobleem snel opsporen en verhelpen. U kunt door onze meer dan 15 jaar aan ervaring rekenen op een snelle en betrouwbare service, waarbij we 24 uur per dag voor u klaarstaan. Onze gespecialiseerde en professionele loodgieters houden zich altijd aan de richtlijnen van het RIVM

Bel voor een afspraak

Vervanging van leidingen

Hebt u een lekkage of zijn uw leidingen oud en/of beschadigd? Na verloop van tijd kunnen leidingen scheuren of verschuiven, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van boomwortels. De gespecialiseerde en professionele loodgieters van Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem hebben meer dan 15 jaar ervaring en helpen u graag met alle soorten lekkages en reparaties aan uw leidingen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus we staan altijd klaar om uw lekkage met spoed te verhelpen. Daarbij houden we ons altijd aan de richtlijnen van het RIVM.

Lekkage? Bel nu!

Waterschade en lekdetectie

Ontdekt u ergens waterschade maar weet u niet waar deze vandaan komt? Mogelijk is uw wasmachine niet goed aangesloten of is een van de leidingen gescheurd. Onze professionele en gespecialiseerde loodgieters voeren een lekdetectie uit, waarna de schade aan uw afvoer en/of leidingen gerepareerd worden. U ontvangt van ons altijd een uitgebreide rapportage van onze bevindingen. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om waterschade op te lossen. U bent dan ook verzekerd van snelle en betrouwbare service – en dat al meer dan 15 jaar! Onze experts houden altijd rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact op

Planning en inspectie

Om lekkage en verstoppingen te voorkomen is het belangrijk dat nieuwe apparatuur op de juiste manier geïnstalleerd wordt en dat uw huidige leidingen regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. Maak bij ons direct een afspraak als u een nieuwe installatie wilt, als er onderhoud gepleegd moet worden of als leidingen en/of afvoeren geïnspecteerd moeten worden. Met meer dan 15 jaar aan ervaring bent u bij ons verzekerd van vakmanschap. Wij leveren consequent snelle en betrouwbare service. Onze gespecialiseerde en professionele loodgieters houden zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM.

Bel direct voor een afspraak

Verwarmen en koelen

U wilt natuurlijk dat het in de winter lekker behaaglijk warm is in uw woning of bedrijf, en in de zomer lekker koel. Werkt uw huidige cv-ketel niet goed meer of wilt u deze vervangen door een exemplaar dat duurzamer is, zodat u minder energie verbruikt? Voor duurzame cv-installaties die aan alle richtlijnen voldoen bent u bij Spoedservice duurzaam verwarmen en riool ontstoppen Haarlem al meer dan 15 jaar lang aan het juiste adres. Onze professionele en gespecialiseerde loodgieters installeren cv-installaties van diverse vooraanstaande merken op een veilige manier. Ook voor diverse vormen van verkoeling kunt u bij ons terecht. Wij staan 24/7 voor u klaar om een snelle en betrouwbare service te leveren, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

Laat ons helpen. Bel nu!

Seizoensonderhoud

Regulier onderhoud aan uw installatie verlengt de levensduur en het rendement. Bovendien is een jaarlijkse of tweejaarlijkse inspectie vaak een voorwaarde voor de garantie van uw cv-ketel, airconditioningunit of andere installatie. Sluit bij ons een onderhoudscontract af en u komt nooit voor onverwachtse verrassingen te staan. Voor een vast bedrag per maand of per jaar komen onze gespecialiseerde en professionele loodgieters op tijd bij u langs om uw installaties na te kijken en waar nodig te repareren, waarbij ze zich netjes aan de richtlijnen van het RIVM houden. Met meer dan 15 jaar aan ervaring kunt u bij ons rekenen op snelle en betrouwbare service.

Bel voor onderhoud
Icoon telefoon

EEN VERSTOPT RIOOL OF EEN LEKKAGE? WIJ LOSSEN HET OP!

023 - 20 14 211